מדיניות פרטיות – חברת אופק המרכז לזכויות בע"מ

אנו, חברת אופק המרכז לזכויות בע"מ (להלן: "החברה" או "אנו") מכבדים את פרטיות לקוחותינו, ורואים ערך רב ומטרה בשמירה על פרטיותם ובטחון המידע שלהם.

אנו מתחייבים כלפיך לקיים את המדיניות המפורטת להלן (להלן: "מדיניות הפרטיות"). מטרת מדיניות זו היא להסביר כיצד אנו פועלים בכל הקשור לפרטיות שלך, ולשימוש במידע האישי (כהגדרתו לפי דין, להלן: "מידע אישי") הנמסר לנו על-ידיך או נאסף על ידינו במהלך ההתקשרות שלך עמנו, השימוש והשהייה שלך באתר החברה.

מדיניות הפרטיות מהווה תוספת לתנאי השימוש הכלליים של האתר ולכל הסכם אחר כתוב ו/או משתמע שבינך ובין החברה, והאמור בה בא להוסיף עליהם מבלי לגרוע, ומהווה חלק בלתי נפרד מהם. בעצם השימוש באתר ובשירותי החברה אתה מסכים לתנאי מדיניות פרטיות זו, ולשינויים שייערכו בה מעת לעת. אנו ממליצים כי תעיין מעת לעת במדיניות הפרטיות המפורסמת באתר על מנת לעקוב אחר שינויים אלו.

במקום בו מופיעים במדיניות פרטיות זו המונחים "אותך" או "שלך" הכוונה היא לכל המשתמשים בשירותי החברה והמידע האישי והמידע האחר המתייחס למשתמשים אלו.

יובהר כי השימוש במידע המפורסם באתר, לרבות כל כתבה ו/או סקירה ו/או תיאור מקצועי, הינו באחריות המשתמש בלבד ובשום מקרה אינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי ו/או משפטי, או כל ייעוץ אחר הנדרש לגופו של עניין.

באם הנך מוצא באתר דבר מה או קישור הנדמה בעיניך כמוטעה, מטעה, מפוקפק, זדוני, בעייתי או כל דבר דומה, אנו מבקשים כי תפנה אלינו בהתאם לפרטי הקשר המפורטים מטה ותיידע אותנו על כך בהקדם.

 

מי אנחנו וכיצד ניתן ליצור עמנו קשר?

חברת אופק המרכז לזכויות בע"מ מחזיקה ומתפעלת אתר זה ואת המערכות בהן ייתכן ויישמרו פרטיך. אתה מוזמן לפנות אלינו בכל שאלה, תהייה או עניין הקשורים במידע האישי שלך באמצעות שליחת פניה לכתובת המייל.

המידע שאנו אוספים ושומרים אודותיך

ככלל, האתר אינו אוסף מידע אישי שלך, ואתה אינך חייב למסור לנו מידע אישי. עם זאת, ייתכן ובמהלך השימוש ו/או הגלישה באתר ו/או בשירותי החברה, תמסור לנו אתה, מרצונך החופשי, פרטים ומידע אודותיך, בין היתר לצורך יצירת קשר, בדיקת זכויות וזכאויות שונות, בחינה של הרלבנטיות של שירותינו, מילוי של טפסים מקוונים באתר, רישום לשירות או רשימה כלשהם, וכו'. מידע זה יכול לכלול את שמך המלא, פרטי יצירת קשר כמו כתובת המייל שלך, טלפון וכו', ופרטים נוספים כפי שתבחר לספק לנו.

כמו כן, יתכן כי חלק מהשירותים באתר ו/או מול החברה, בהווה או בעתיד, יהיו כרוכים בהרשמה. במסגרת הרשמה שכזו ייתכן כי תידרש למסור מידע אישי, כדוגמת שמך, כתובתך, דרכי ההתקשרות שונות עמך (טלפון, מייל), ובמקרים מסוימים ייתכן שגם מספר זהות (לצורכי אימות) וכיוצ"ב. השדות שחובה יהיה למלא על מנת להשלים את ההרשמה, יסומנו במפורש. באותם מקרים, ייתכן ואנו גם נשמור היסטוריה של פעולות שביצעת באתר והדברים בהם התעניינת במסגרת "כרטיס לקוח" שיפתח עבורך במערכותינו.

אתה אינך חייב לספק לנו מידע זה, אך לצערנו במקרים מסוימים אם לא תספק לנו מידע זה, ייתכן ולא נוכל להעניק לך חלק או כל השירותים המבוקשים על ידך. כך למשל, לא נוכל ליצור עמך קשר לפי רצונך אם לא תמסור לנו פרטי קשר ולא נוכל לבחון את התאמתם של שירותינו אליך, ללא מסירת פרטים אישיים מסוימים כנדרש בתהליך הרישום ו/או ההזמנה.

ככל שתמסור או תעלה כל מידע אישי לחברה או לאתר, הינך מצהיר בזאת כי המידע שתמסור ו/או תעדכן באתר, הנו נכון אמין ומדויק וכי הנך מוסר את המידע בשמך ועבור עצמך בלבד, או שהורשת כדין למסור מידע זה עבור אחר, ובכל מקרה תהא אחראי באופן בלעדי למסירת מידע זה.

מעבר למידע שאתה מוסר לנו, האתר משתמש בכלים אוטומטיים לצורך אפיון השימוש שלך באתר ושיפור חווית הגולש. כלים אלו אוספים מידע כללי אודות פרטי ההתחברות והגלישה שלך, ובין היתר עלולים לאסוף מידע בנוגע לזמני ואופני השימוש באתר, פרטי ספק שירותי האינטרנט שלך, כתובתך בפרוטוקול האינטרנט (כתובת IP) ושם המתחם לצורך גישה לאתר, מיקום המכשיר בו נעשה שימוש בגישה לאתר, סוג הדפדפן שלך ופרטים נוספים המעידים על אופן השימוש באתר.

במסגרת כך, אתרי האינטרנט שלנו משתמשים ב"עוגיות" (Cookies) ובאמצעים טכנולוגיים אחרים ודומים (Pixel וכיוצ"ב) לצורך ניהולו השוטף והתקין של האתר ולצורך שיפור השירותים הניתנים באמצעותו. כלים אלו מטמיעים למעשה קבצי מידע קטנים בדפדפן ו/או מכשיר של המשתמש הגולש באתר, ומשמשים את האתר והמערכות הפועלות בו, לזיהוי של המשתמש ואיסוף מידע אודות ההתנהלות שלו באתר. חלק מה- Cookies הללו נועדו לאפשר את פעילות האתר בצורה תקינה ומאובטחת. חלק אחר, נועד לאפשר לנו לזהות את העדפותיך האישיות ולהתאים את הגלישה והפרסומות באתר עבורך.  

כמו כן, אנו משתמשים בתוכנות ורכיבים סטטיסטיים ייעודיים, המזהים ומנתחים את מאפייני הגלישה והשימוש באתר שלנו (למשל, Google Analytics). כלים אלו, עוזרים לנו לשפר את אתר האינטרנט שלנו על מנת להתאים אותו לצורכי הלקוח. חשוב לנו מאוד להבהיר כי אנו משתמשים במידע זה אך ורק למטרות ניתוח סטטיסטי, ולנו כמשתמש במערכת אין כל גישה למידע האישי המזהה אותך.

אם אינך מעוניין לקבל Cookies בעת הגלישה באתר שלנו, ו/או למנוע הפעלה של חלק או כל הכלים האוטומטיים הללו, אתה יכול להימנע מכך על ידי שינוי ההגדרות בדפדפן שלך וחסימת האפשרות להטמיע Cookies אצלך. כמו כן, אתה יכול למחוק את היסטוריית הדפדפן שלך בכל עת, ובמסגרת כך גם למחוק את ה- Cookies שהוטמעו אצלך. עם זאת, חשוב לדעת כי הדבר עלול לפגוע בחוויית השימוש באתר.

בנוסף, חשוב לדעת כי בעת השימוש והגלישה באתר מוצגות בין היתר פרסומות והצעות שיווקיות שאינן מוטמעות על ידינו בצורה ישירה, אלא באמצעות צדדים שלישיים המקבלים מאיתנו היתר לפרסם בשטח האתר. צדדים שלישיים אלו עלולים ויכולים לעשות שימוש ב- Cookies אשר אינן קשורות במישרין לאתר, והדבר כפוף לתנאי הפרטיות של אותם צדדים שלישיים.

מידע נוסף העלול להיאסף בהמשך במסגרת שירותנו

מעבר למידע הכללי האמור הקשור בעיקר בשימוש באתר, ובמידה ותיצור עמנו קשר ו/או תבקש מאיתנו ליצור עמך קשר על מנת לבדוק את ההתאמה של שירותינו אליך, יבצעו נציגינו יחד עמך בדיקה של הסטאטוס שלך והזכאויות האפשריות העומדות לזכותך. לצורך כך, ייתכן כי תתבקש על ידי נציגינו הטלפוניים ו/או יועצים מטעמנו, למסור לנו פרטים אישיים נוספים, אודות מצבך הרפואי (לרבות היסטוריה רפואית, מחלות שונות ל"ע, תרופות בשימוש קבוע, נכויות וכיוצ"ב), מצבך המשפחתי והאישי, ביטוחים שונים הקשורים בזכויותיך (למשל ביטוח רפואי ו/או חיים ו/או סיעודי), דרישות ותביעות שהגשת בקשר עם ביטוחים אלו, הליכים שונים שניהלת בעבר, וכל פרט אחר הקשור בבדיקת הזכאות הפוטנציאלית שלך והרלבנטיות של שירותנו אליך. פרטים אלו כולם, נמסרים ויימסרו על ידך מרצונך החופשי ואתה אינך חייב למסור לנו אותם. השימוש והשמירה של מידע זה, יעשו בהתאם להוראות הדין, ולהסכמתך ורצונך להיעזר בשירותנו, ואנו מזמינים אותך לפנות אלינו בכל נושא הקשור במידע זה אודותיך.

שימוש במידע שלך

אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלך לצורך יצירת קשר עימך לצורך מתן שירותים בהתאם לבקשתך, בדיקת פוטנציאל הזכאות שלך, תיאום פגישה עם יועצים מטעמנו, הגשת תביעות ודרישות בשמך לצורך מימוש של זכויותיך, מסירת מידע ועדכונים בהתאם לרצונך ורישום שביצעת, שליחת עדכונים בנוגע למידע האישי שלך השמור במערכותינו ו/או שינויים במדיניות הפרטיות שלנו, מתן שירות טוב יותר לך ולבני משפחתך, שמירה על בטיחותך ובטיחות המשתמשים במוצרי החברה, ציות לחובות חוקיות לפי דין והעברת מידע לרשויות בהתאם להוראות החוק, וכן כל שימוש אחר שתכליתו לאפשר לך ליהנות משירותי החברה בצורה סדורה ובטוחה.

כמו כן, אנו עשויים לעשות שימוש בפרטי הקשר שאתה מוסר לנו על מנת להעביר אליך הצעות שיווקיות ומסחריות כאלה ואחרות, הודעות אודות מבצעים ואירועים מיוחדים, שליחת ניוזלטר מבצעים ועדכונים תקופתי והתאמה של הצעות אלו לצרכים שלך. במסגרת כך, ייתכן ונעשה שימוש במידע שמסרת לנו ובמידע שנאסף אודותיך על מנת להתאים את הפרסום באתר עבורך. זאת יש להדגיש, בכפוף להוראות הדין, ולקבלת הסכמתך במקרים המחייבים זאת. בכל מקרה בו אינך מעוניין להמשיך וליהנות מהצעות שיווקיות ומבצעים אלו, אתה כמובן יכול לפנות אלינו ולבקש כי נסיר אותך מרשימות התפוצה שלנו.

בנוסף, אנו עושים שימוש במידע שלך לצרכים סטטיסטיים ואגרגטיביים, יחד עם מידע של לקוחות אחרים, לצורך שיפור השירות וייעול האתר שלנו והפעילות שלנו כחברה עסקית. זאת, תוך שמירה על פרטיותך, וצמצום השימוש בפרטיך האישיים היכן שהדבר מתאפשר ובהתאם לחובותינו לפי דין.

המידע שאתה מוסר לנו יישמר ויאוחסן במערכותינו ו/או במאגרי המידע שלנו לתקופה משתנה, בהתאם לאינטרסים העסקיים שלנו ולהוראות הדין. תקופה זו תקבע בין היתר בהתאם לצורך שלנו לתת לך שירות טוב יותר בעתיד ובשהיות עתידיות בחברה, להציע לך הצעות מסחריות ושיווקיות כאמור ולמלא אחר חובותינו החוקיות כמו גם להבטיח את האינטרסים המשפטיים שלנו בכל מקרה של תביעה ו/או סכסוך עתידיים, ככל שיהיו.

אבטחת ושמירת המידע שלך

אנו מחויבים לאבטחת ושמירת המידע שלך, ועושים שימוש באמצעי אבטחה מקובלים ומתאימים העומדים בדרישות הדין על מנת לשמור ולהגן על שלמות וסודיות המידע הנשמר במערכותינו. זאת, בין היתר, תוך מתן דגש לאופיו הרגיש של חלק מהמידע הנשמר במערכותינו. לצורך כך אנו עושים שימוש באמצעים טכנולוגיים, נהלים ופרוצדורות שונות, שתכליתםן להבטיח את אבטחת, שמירת ושרידות המידע במערכותינו.  עם זאת, ובדומה לכל מערכת אחרת, אנו איננו יכולים להבטיח בצורה מלאה ומוחלטת את בטיחות מערכותינו, ועל כן אנו איננו מתחייבים שמאגרי המידע שלנו יהיו חסינים בצורה מוחלטת מפני כל חדירה ו/או גישה בלתי מורשית.

 

מסירת מידע לצד שלישי

אנו עשויים להעביר את המידע האישי שאתה מוסר לנו לידיי צדדים שלישיים על מנת לספק לך שירותים, למשל לצורך יצירת קשר עמך. כמו כן, אנו עשויים להעביר את המידע האישי שלך לצדדים שלישיים בהקשרים אחרים, כמו למשל כאשר קיימת לנו חובה חוקית שכזו או כאשר הדבר מותר לנו בהתאם להוראות הדין ולאינטרסים המסחריים שלנו, או כאשר סיפקת לנו היתר ו/או הסכמה ו/או ייפוי כוח לצורך ביצוע פנייה שכזו עבורך. בין היתר, אנו נוכל להעביר את פרטיך והמידע האישי שמסרת לנו לידי צד שלישי שירכוש ו/או ימזג את פעילותו עם פעילות החברה, ובלבד שאותו צד שלישי ייקח על עצמו את כל ההתחייבויות לפי מדיניות זו.

בנוסף, אנו עשויים במסגרת פעילותנו השוטפת להיעזר ו/או לעשות שימוש במערכות וספקים חיצוניים המספקים לנו שירותים שונים.  בכל מקרה שכזה, אנו מקפידים על שימוש בספקים ומערכות שרמת האבטחה ושמירת הפרטיות בהן הינה גבוהה, ומוודאים כי יועבר לאותו ספק חיצוני אך ורק המידע הדרוש לו לצורך ביצוע הפעולות המבוקשות, בכפוף להתחייבותו לשמירה על סודיות המידע כנדרש, ובכפוף לקבלת ערבויות והתחייבויות כפי חובותינו בחוק.

עיון במידע, תיקון ומחיקה

על-פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א – 1981, כל אדם זכאי לעיין במידע השמור במאגר מידע ומתייחס אליו. זכות זו כמובן עומדת גם לך. כמו כן עומדת לך הזכות לבטל ולמשוך כל הסכמה שניצנה על ידך לשליחת דיוור ישיר ודואר פרסומי.  פניות מעין אלו ניתן להפנות אלינו באמצעות כתובת הדוא"ל המפורטת בתחילת מדיניות זו.

אנו נגיב ונשיב על פנייתך בהקדם. ככל שנסרב לבקשתך, אתה רשאי כמובן לפנות לבית משפט השלום בהתאם לקבוע בהוראות הדין ולבקש כי יורה לנו לפעול כבקשתך.

יצוין כי לתושבי האיחוד האירופי, ייתכן ועומדות זכויות נוספות בהתאם להוראות הרגולציה האירופאית, ואם הדבר רלבנטי עבורך אתה מוזמן לפנות אלינו בכל בקשה כאמור.

עדכון ושינוי של מדיניות הפרטיות

אנו נהיה רשאים לשנות ולעדכן מעת לעת את מדיניות הפרטיות. אם יבוצעו שינויים מהותיים בתנאי מדיניות הפרטיות המתייחסים למידע האישי הנשמר אודותיך אצלנו, הודעה על כך תפורסם באתר שלנו.

יובהר כי ייתכן ורישום ו/או שימוש בשירות כזה או אחר באתר, ידרוש את הסכמתך ואישורך לתנאים נוספים ומסוימים לאותו שירות, ובמקרה זה תידרש לאשר את הסכמתך לאלו בנפרד.

מעודכן ליום 18.3.19